Tag «上海后花园LBK»

Chinaman’s Beach House / Fox Johnston

first_imgArchDaily Photographs Area:  503 m² Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/271252/chinamans-beach-house-fox-johnston Clipboard ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/271252/chinamans-beach-house-fox-johnston Clipboard 2010 Save this picture!© Brett Boardman+ 17 Share Chinaman’s Beach House / Fox JohnstonSave this projectSaveChinaman’s Beach House / Fox Johnston Year:  “COPY” Architects: Fox Johnston Area Area of this architecture project Chinaman’s Beach House / Fox Johnston Houses CopyAbout this officeFox JohnstonOfficeFollowProductsGlassStoneConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesSydneyDabasHouses3D ModelingAustraliaPublished on September 19, 2012Cite: “Chinaman’s Beach House / Fox Johnston” 19 Sep 2012. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – Metropol ClassicVinyl Walls3MVinyl Finish- DI-NOC™ Glass FinishPartitionsSkyfoldWhere to Increase Flexibility in SchoolsMetal PanelsDri-DesignMetal Panels – Painted AluminumStonesCosentinoDekton® Surfaces – Chicago 444Exterior DeckingLunawoodThermowood DeckingWoodBruagAcoustic Panels with LEDWindowsOTTOSTUMM | MOGSWindow Systems – CPXPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsHexapent Facade PanelDoorsRabel Aluminium SystemsMinimal Folding Door System – Rabel 3710 Super ThermalWall / Ceiling LightsLuminisCeiling Surface Lights – HollowcoreBenches / TablesUrbaStyleConcrete Bench – BoomerangMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?Chinaman的海滨住宅 / Fox Johnston是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Projects CopyHouses•Sydney, Australia Photographs:  Brett BoardmanText description provided by the architects. The Chinaman’s Beach House is sited on a northeast facing site overlooking Chinaman’s Beach and Sydney Heads.Save this picture!© Brett BoardmanRecommended ProductsDoorsSky-FrameInsulated Sliding Doors – Sky-Frame ArcEnclosures / Double Skin FacadesAlucoilStructural Honeycomb Panels – LarcoreDoorsEGGERWood Laminate Doors in Molecular Plant Science InstituteDoorsSaliceSliding Door System – Slider S20The site is a recovered sandstone quarry, steeply benched out from historic mining activity. The initial idea for the site was a series of platforms stepping down the site, enclosing courtyards for protection and opening up to the north-east aspect and view. This idea developed into the creation of two copper clad curved volumes which enclose the internal areas, the copper wall protected these spaces from the southern aspect and created privacy for the home. The open edges of these curved walls open to the north and the view and the closed walls contain small apertures which frame particular views over the site and the harbour.Save this picture!© Brett BoardmanThese two volumes sit on a sandstone podium, carved from the salvaged sandstone from the site, with ‘balistraria’ windows which framing views over the garden and Chinaman’s Beach. This podium houses a cellar and guest area.Save this picture!© Brett BoardmanThe space between these two volumes creates internal protective courtyards over two levels facing north. This central courtyard served to let filtered light penetrate deep into the house and also connect all of the areas of the house by a sculptural timber stair. These courtyards also serve to connect the linear pool located on the north of the house, within the sandstone podium.Save this picture!© Brett BoardmanThe materiality of the house is purposely restrained, with a palate of copper, salvaged sandstone, and recycled blackbutt north facades and windows. The house is entered via a glass volume which faces both the view to the east and the rock escarpment to the south, the side walls of this volume serve as a gallery walls. The entrance idea is conceived as a sequence of views between Sydney Heads, the rock escarpment and the artwork of the gallery walls.Save this picture!First Floor PlanProject gallerySee allShow lessmodeLab Data LabArticlesmodeLab Grasshopper WebinarArticles Share “COPY” Australialast_img read more